2011. április 30., szombat

Notebook skin saját kép alapján - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


„ Öltöztesd” fel a géped a saját stílusod szerint!
Laptopod fedlapján saját képedet kevesebb mint féláron megjelenítheted!
Ha nem akarod, hogy elektronikus munkatársad beleolvadjon a szürke tömegbe, ugyanakkor meg is szeretnéd védeni a karcolásoktól (vagy a már meglévő sérüléseit szeretnéd kreatív módon leplezni), akkor neked szól az ajánlatunk.
Speciális technológiánknak köszönhetően fotóminőségű skinbe (öntapadó fóliába) öltöztetheted szeretett kütyüdet.
Kit vagy mit szeretnél viszontlátni a notebookodon? Kedvesedet, gyermekedet, négy- (vagy több/kevesebb) lábú kedvencedet, esetleg egy emlékképet a tavalyi nyaralásról vagy éppen imádott filmhősödet, zenei dívádat? A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt.
Mindehhez csupán egy legalább 1600x1200 pixel méretű képre* és a notebookod típusára lesz szükségünk. Sok száz készülék szerepel az adatbázisunkban, de ha a tiéd véletlenül pont nem, akkor sem lesz gond, hiszen a skineket megadott méretek alapján is le tudjuk gyártani.
Az egyedi skint várhatóan a megrendelést követő egy héten belül elkészítjük, és akár személyesen is átveheted budapesti irodánkban (a II. kerületben), illetve a „ Szállítási és garanciális feltételek” fülön található módok közül választva házhozszállítással is kérheted.
Az általunk gyártott skinek legfontosabb jellemzői:
magas minőség, 1 év garancia (számlát adunk)
fotórealisztikus nyomat
a masszív laminálás eredményeként nagyfokú karcállóság
az UV-szűrőnek köszönhetően akár évekig is megőrzi eredeti színét
mikrocsatornás öntapadó hátoldala könnyű és buborékmentes felhelyezést biztosít
ha meguntad, egyszerűen és ragasztómaradék nélkül el lehet távolítani
Ajándéknak is kitűnő – akár önmagadat, akár szeretteidet akarod meglepni, a siker nem marad el!
 
 
Tekintsd meg további termékeinket az oldal alján található galériánkban.
 
 
*A termékadatlapon látható képek illusztrációk, azok nem rendelhetők. A képeken látható notebook nem képezi az ajánlat részét.
Az akciós áron egy felhasználó legfeljebb 5 db terméket vásárolhat, a termékek továbbértékesítése tilos.
A termék ára nem foglal magában tervezési, képszerkesztési vagy felhelyezési munkadíjat. Ezeket igény esetén külön díj ellenében tudjuk vállalni.
A képet kizárólag emailen tudjuk mellékletként fogadni (linket nem fogadunk el), emailcímünket a termék leütését követően a Vatera küldi meg. A beküldött kép jogtisztaságát nem vizsgáljuk, azért a vásárló vállal felelősséget.
Megadott méretek esetén 390x260 mm-nél nagyobb méretben nem vállaljuk a gyártást.
A fizetési módok közül az utánvételt illetve az irodánkban történő személyes átvétel esetén a készpénzfizetést csak azok a felhasználók választhatják, akiknek legalább 5 pozitív értékelése van, és a pozitív értékelések aránya meghaladja a 90%-ot. Aki ennek a feltételnek nem felel meg, csak banki vagy PayPal-en keresztül történő előreutalással ill. készpénzben előre fizethet.
Kérjük, hogy a termék leütését követően mielőbb véglegesítsd igényedet, mert 2011. május 31-ét követően nem áll módunkban teljesíteni az akciós megrendeléseket, addig ki kell fizetni és át kell venni őket.
 



Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2011-05-09 12:00
. Notebook skin saját kép alapján - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése