2011. július 30., szombat

Koltay Gábor: Velünk élő Trianon - Jelenlegi ára: 3 430 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Velünk élő TrianonA könyv listaára: 4183 Ft. Leírás:
Széles körben beszédtéma volt Koltay Gábor tavaly júniusban bemutatott Trianon című mozifilmje, illetve a Hír TV-ben novembertől műsorra tűzött Velünk élő Trianon című sorozata. Trianon a magyarság máig ható történelmi traumája, s a rendező alkotásai itthon és külföldön egyaránt felszínre hozták az e témában elfojtott indulatokat. A kötet Trianonról az említett róla készült filmek történetén keresztül szól, hiszen a nyolc és fél évtizedes görcsök felszámolása csupán a problémákkal való szembesülés és az objektív önvizsgálat útján lehetséges. A kötet négy nagyobb fejezetre tagolódik. Elsőként azok a kérdések kaptak helyet benne, melyek az alkotás létrejöttével és bemutatójával kapcsolatban felmerültek. A második fejezetben a címadó, 14 részes sorozatban elhangzó gondolatok, nyilatkozatok, versek és prózarészletek olvashatóak az élőbeszéd fordulatainak megőrzésével. Az utolsó fejezetben a 2005. januári erdélyi vetítések és az ezt követő rendőri intézkedések körülményei kerülnek összefoglalásra dokumentumok, cikkek és riportok felhasználásával. A kiadványt Koltay Gábornak a Romániában hihetetlen indulatokat kiváltó február 9-i televíziós vetítésről, az azt követő vitaműsorról és reakciókról szóló kiegészítő gondolatai zárják. ISBN: 963-217-802-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 430 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:56
. Koltay Gábor: Velünk élő Trianon - Jelenlegi ára: 3 430 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése