2011. augusztus 29., hétfő

Varázsbetű Ismerje meg gyermeke részképességeit - Jelenlegi ára: 6 500 Ft


Varázsbetű Ismerje meg gyermeke részképességeit
Ez a tesztgyűjtemény kitűnően alkalmas óvodás, általános iskolás és középiskolás gyermekek képességeinek felmérésére. Felmérheti azokat a képességterületeket, melyek gyermeke diszlexiájáért felelősek lehetnek, így megtudhatja, hogy gyermeke problémájáért mely terület gyengesége a felelős, és ezt a területet célzottan fejlesztve sokkal hatékonyabban és gyorsabban érhetnek el eredményeket, mintha általános olvasásfejlesztést végeznének. A tesztgyűjtemény segítségével vizsgálhatja
- az analízis-szintézis képességét,
- a betűismeretet,
- az olvasási készséget,
- az emlékezetet,
- a szerialitást,
- a szövegértést,
- a tájékozódást.
Tudom, e kifejezések közül több most még idegenül cseng, de hamarosan tudni fogja, melyik mit jelent, és melyik hogyan befolyásolja gyermeke olvasási képességét. Megtudhatja, hogy az egyes képességek közül melyik sérült, és melyik kiemelkedő. A teszt segítségével azt is megtudhatja, hogy mit kell tennie, ha valamelyik területen problémát észlel.
A tesztek pontos útmutatókkal vannak ellátva, kitöltésük, és értékelésük nem nehezebb, mint egy tea elkészítése. Könnyen használhatóak, és értékelhetőek, az eredményük mégsem felületes, hanem alapos és mély. Ez a teszt ebben is különleges, hiszen nem csak az eredményt adja meg Önnek, de azt is pontosan elmondja, hogy gyermeke hogyan, milyen feladatok megoldásával fejlődhet.
A teszteket nem csak egyszer végezheti el gyermeke, hanem többször is. Így pontosan nyomon követheti gyermeke fejlődését, lemérheti javulását. A tesztsorozatot erős, jó minőségű papírra van nyomtatva. A kilencven, A4-es méretű lapból áll a gyűjtemény gyűjtőmappában van lefűzve.
Új ár: 12900 ft



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-05 18:00
. Varázsbetű Ismerje meg gyermeke részképességeit - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése